Site Loader

В амбулаторіях загальної практики сімейної медицини №№9, 10 КП «Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Хмельницької міської ради тривають роботи з капітального ремонту. Окрім холу, коридорів, облаштовують і кабінети для комфортної роботи медичного персоналу та прийому клієнтів медичних установ.

Уже облаштовано на першому поверсі реєстратуру та гардеробну, кабінет інфекційного контролю (з використанням металопластикових конструкцій). Також буде встановлено підйомник для маломобільних груп населення.

Виконано ремонт холу другого поверху, кабінетів прийому із заміною дверей, світильників, улаштування підвісних стель «Армстронг». Також в коридорах розміщено монітори та є можливість скористатися wi-fi.

Загальна вартість робіт становить 1 млн 769 тис. грн.

В амбулаторії №9 працюють 12 сімейних лікарів, 2 педіатри. Загалом тут обслуговується 19 068 клієнти, у тому числі 2096 дітей. Амбулаторія №10 обслуговує 12 480 клієнтів, з яких 3224 дітей. Тут працює 6 сімейних лікарів та 4 педіатри.

Після завершення капітального ремонту приміщення, заміни меблів лікарі працюватимуть, а клієнти отримуватимуть послуги в сучасних та комфортних умовах.

http://khm.gov.ua/uk/content/u-hmelnyckomu-onovlyuyut-ambulatoriyi-zagalnoyi-praktyky-simeynoyi-medycyny

Post Author: admin