Site Loader

Біля поліклініки №4 на вулиці Молодіжній, 9 де розміщуються амбулаторії загальної практики сімейної медицини №9 та №10 КП «Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Хмельницької міської ради встановили підйомник для маломобільних груп населення. Він дасть можливість людям з інвалідністю без проблем потрапляти до медичного закладу.

Вуличний підйомник облаштували в рамках проведення капітальних ремонтів цих амбулаторій, адже працівники КП «ХМЦПМСД №1» розуміють, що комфортні умови потрібно забезпечити усім клієнтам, без винятку.

Рішення про встановлення підйомника було прийнято, оскільки неможливо облаштувати пандус із дотриманням усіх вимог біля цієї будівлі.

Вартість підйомника з монтажними роботами становить близько 100 тис. грн.

Скористатися підйомником можна після виклику медичного працівника, який допоможе маломобільній людині піднятися. Підйомник сучасний та встановлений із дотриманням усіх вимог. Передбачено спеціальні кріплення та запобіжники для безпечного користування. Також облаштовано спеціальний вхід, який без жодних незручностей дозволяє потрапити з майданчика підйомника до приміщення.


© Хмельницька міська рада. Oфіційний сайт http://khm.gov.ua/uk/content/dlya-malomobilnyh-kliyentiv-ambulatoriy-zagalnoyi-praktyky-simeynoyi-medycyny-no9-ta-no10

Post Author: admin